Hejsan

Jag heter Ann Veronica och Du är Välkommen till HealAnde – Mitt företag för Healande i ande, själ och kropp!

Här vill jag att Du ska känna Dig varmt välkommen och veta att jag gör allt jag kan för att hjälpa Dig med medial vägledning, healing, behandling, tips och råd.


Det jag älskar är att dela med mig av mitt inre ljus och kanalisera hjälp genom vägledning, healing, behandling mm.

Ingen glädje är större än att se kunder/klienter komma genom svårigheter och problem och känna sig starkare än innan, samt att känna lättnad och glädje i livet. För mig är det verkligen belöningen och ”krukan vid regnbågens slut”, att få delta i denna livsprocess.

De utbildningar jag har inom området är en Massörutbildning, därefter en Kristallutbildning, Zonterapikurs och en Healingutbildning och några mindre olika dagskurser, men framförallt har jag tillåtit det dagliga livet utbilda mig mest. Den mediala vägledningsförmågan är självlärd och den har jag utvecklat själv.

Jag har upplevt i mitt drygt 40-åriga liv många livsinsikter och den synen på livet ger mig kraft och inspiration. Genom åren har jag funnit ett självförtroende och en självinsikt och ur dessa källor, öser jag generöst och ger mitt yttersta för att hjälpa och inspirera mina klienter till självhjälp och att hitta glädjen och inspirationen i livet.

Välkommen att ringa eller maila mig om Dina frågor och vägval i livet, så ska jag göra mitt bästa för Dig.

Välkommen

Ann-Veronica